Şebnem ferah edisyonu
günoo
Şebo mu özlem tekin mi
bi oy piroya bi oy siroya ;)
>want to go to Istanbul to fuck Türk kızlarHow easy are they?
>>182375004are you white?
>>182375264Yes, and 1.88mBut no blond hair and blue eyes.
>>182375582don't come to turkyiv we are pious musulman nation
>>182375004it's pretty much impossible to get laid here. if you really want to fuck swarthy chicks easily go to latin america
>>182373082yaşlı bu ya daha genç bişi yokmudu
>>182373082kraliçem>>182373432şebo >>>
https://www.youtube.com/watch?v=JJfHHmjzkjsaylim aslım daha genç daha diri vücutlu
resimler yine gitti öyle yap şöyle yap olmuyo anlaşılan 1-2 hafta sonra büyük eğlenecez. tivitir çekiçlemesi yutup çekiçlemesi vs vs
>>182376103Are you serious? Because I think TR girls are beautiful
>>182377018just offer eu residency my ram
>>182377018i'm serious, even gigachads have a hard time here. try latin america and southeast asia
>>182377018nah he is lying, anyone in turkey would do anything for visa, including men
>>182373082Boy: 1,55 mgudükmüş yala
>>182377161>>182377468he's not looking for marriage retards
>>182377552doesn't matter he is european retard
>>182377161>>182377236>>182377468>>182377552>>182377569Thanks guys, I will try my luck with false promises of marriage.
xeske almanya alAMancıları bura gonderse 5 kurus icin cirpinsalar
Bu ülke gerçekten neden kuruldu biliyormusun?Aya Sofya içinde niye 5 kere satanizm çağrısı yapılıyor?Niye Aya Sofya'nın bu hale gelmesine kimse laf etmedi biliyormusun?Sörn neden yazdığım mesajları siliyor, hafızanla oynuyor?Alamancılar gerçekten Türkiye'den mi yollandı yoksa oradamı üretildi?Alamancılar gerçekte ne olduğunun farkındamısın, onları üretebilicek teknoloji dünyada nerelerde var?Almanya Türkiye'ye nasıl Alamancıları kabul ettirdi biliyormusun?Türkiye'nin kontrolü gerçekten kimde?Tesla'nın farkettiği şeyi biliyormusun?Eski evlerdeki şöminelerin üzerinde neden resim vardı?Cin çıkarma seyansında neden sikiş dönüyor?Cinlerle sikişmek isteyenler kimlerdi hatırlıyormusun?Sen benim yazdıklarımı biliyormusun?Neden unuttun?Neleri yanlış hatırlıyorsun, hangilerini unuttun?Neden unuttun?Hatırlıyormusun?Hatırlıyormusun benimle geçirdiğin zamanı?Kurtarıcımız kimdi hatırlıyormusun?Neden unuttun?Anadolu'da ne oluştu? Biliyormusun?Kimdi kurtarıcımıza arkasını dönen?Hatırlıyormusun?
>>182378409doom wadlarında hepsinin cevabı var bunların
biat edinhttps://www.youtube.com/watch?v=w9wAPLofafA
güno>>182378581aynı ben
Seçimden sonra tıQ tıQQ oLur mu
>>182377510Daha iyi olum, bodur tavuk
T*ccar yine bişeyler planlıyor.
>>182379337https://youtu.be/EkdB0jW5OtY
YETER STRESTEN BIKTIM Bİ GÜN OLSUN HUZUR İÇİNDE UYANMAMIM İMKANSIZLIĞINA SEBEP OLAN HERKESİN AMK
ekside favorimbu bir ustattir soyledigi kanundur
>>182379337yoqq kk kazanıcak cicique raad ol
>Benim Kandil'deki teröristlerle görüştüğüme dair kasetler olduğunu söyledin. Ey Erdoğan, sen nasıl bir Müslümansın! Böyle bir görüşmeye dair elinde uydurma ve montaj olmayan gerçek bir kaset var da bunu yayınlayamıyorsan sen büyük bir yalancısın, müfterisin demektir.>Samimi bir Müslüman olarak inandığım bütün mukaddesler üzerine yemin ediyorum. Hem vallahi hem billahi böyle bir görüşme yoktur, yalandır, iftiradır. Milletimizden özür dilemelisin Erdoğan. Bir insana yakışır şekilde hareket et ve göz göre göre işlediğin bu suçlardan vazgeç.>Yeter bu iftiralar yeter. Allah’a sığınıyorum dedim. Durmuyor iftiraların, yalanların durmuyor. Müfterisin, günah ve pislik içinde boğuldun. Artık yeter.dedem haklı yine. ülkenin yarısı bunlara nasıl inanıyor?
>>182380411kocum bu millet inonunun asker kacagi olduuna inandi
iyi aksamlar la
islamda yalan söylemek günah değilhatta sevap olarak bile yapabiliyosun kılıf uydurursanniye müslüman ülkeler böyle bokta sanıyosun islam ahlaksızlığı övüyor
>>182380535peygamberleri tarihin en büyük yalancısı
>>182380535bu şekil mevzular var ama bazı tarikatlar öyle bir tesfir etmişlerki hırsızlığı, vergi kaçırmayı sevap olarak yapıyolar. böyle şeylere karşı din katı olmazsa bu şekilde gelişiyor tüm dünyada>>182380690öyle tecavüz, hırsızlık, kölelik üzerine din kurmuşbi yandan bu dünyada yapma dediği şeyleri öbür dünyada vercem sana diyor aslında kötü değil aslında alkol filan yanihristiyanların gelişipte bizim gelişmeme sebebimiz bizim din kökten berbart
>>182380690amk bunu diyende hristo malsenin isanı sikeyim
>>182380833>hristiyanların gelişipte bizim gelişmeme sebebimiz bizim din kökten berbartergenken ben de böyle düşünüyodum az dünya tarihi okuyunca geçiyo
>>182381051isa gerçekten yaşamış bir insan olabilir mi amına kodumun şizofreni
>>182381185ergen değilim dünya tarihide biliyorum. islamın yayıldığı coğrafya anadolu, levent, mısır, maghreb, iran tarihsel olarak çok iyi durumda. islamdan sonra götünü toparlıyamıyor. almanlar hristiyanlıktan önce bildiğin barbar. japonlar filan övüyoruz ama meijideki filan adamların yazdıklarını bakış açılarını oku hristiyan uygarlığına karşı. batılı değerler filan diyoruz adamlar özünü oradan almış. bizler kendimizi laiklikle islamdan korumaya çalışıyoruz>>182381220ikiside muhtemelen gerçekten yaşamıştır
lağyacakobenim
>türkler düşük iq>sorumlusu hz muhammed sav
>bütün müslolar ensest>sorumlusu dinlerinin buna caiz demesi değil>sma hastalası burak milyon dolarlık ilacını almazsa 6 ay içinde ölücek>yaşasa 2 sene yaşıyacak o da özürlü zaten>sma hastalığı en çok müslo coğrafyasında görülüyo >sebep?>ensest>sma olmasa gene düşük iq o genetiğe
>kardeşim sma doğdu>sorumlusu sahabe
reyiz double down yapıyor soğan domaltıyor
>>182382156
>>182381803yanlış mı
Suriye'de Efes 20 liraymış. donkey edilir mi
karikateist diye sayfa buldum çokzel
>>182382422kessss
>>182382376bu gidişle edilir zate suriyenin en bok kesimi türkiyede. gidersin akıllı surilerle yaşarsın orda her şekil suriyle yaşıyacan
turkiye heralde en cok fenotip söyliyen ulkeden biridir, isvec icinde white trash maymunlari yenide inbred durmuyor, t*Rkiye icinde bildin fenotip hersey söyluyor, isvec icinde bile AKP destekceyi t*Rkolar boktenli, goblin, incest, manlet, goblin suratli agliyan maymunlar, ayni zamaninda herkes onlari arap diyerken "hayir biz arap degiliz, turkuz", kek.
ülkenin en büyük problemi tartışılmaz islam denen lanet amk arap taşşağı emicileri sorunlarımız hep buna dayanıyor ülkede hepi topu 3-5 ateist var diye ağlıyosunuz araptaparlar 1400 yıl öncesinin çöl sıçanı kültürünü çok seviyosan siktir git arabistana suriyeye bu bizim kültürümüz değil ülkenin yüz karasısınız al 25 tane afganı besle evinde gör belanı
temelle idris karşılaşmışlar temel idrise napaysun demiş idris temelle konuşayrum demiş
>>182383022sonra idris temele sen napaysun demiştemel idrisle karşulaştum demiş
ula bankadaki 1000 dolaresimi çekem dedim amcıkk bugün yok dedi resmen venezuela parama çöktüler amqqq
>>182383371zate önceden söylemek gerekiyordu da yalnız ekçiye falan bakarsak şu sıra sıkıntılı gibi kasa boş falan hesabı bilemiyorum. bide şöyle bi durum var herkes paracıkların aynı anda çekmeye kalksa yine bankalar veremez
>>182383846gişedeki eleman 200 bin dolar istedik 30 bin dolar verdiler ben napam dedibokunda boğul bokistan, bnm 1000 dolar feda olsun 50k kriptoda zaten sıkıntı yoqq
kılışdar kazanırmı???
bi bok becermiş gibi anlatıyolar tayyix bahane bulup ülkenin daha çok anasını siktihttps://www.youtube.com/watch?v=2Uib1jkMiJA
>>182384849izlemedimde gezinin hatası değildi. tüm gücü yavaştan toplamıştı elinde 10 senede. onu kullandı. mevzu öyle bahsedildiği gibi ilk başta iyidi de sonra bozu değil. ilk başta gücü topladı bi yerden patlak verince kullancaktı. gezi patlak verdi ilk.
>>182382422yok ben ateisttim yıllardır bir süredir incil okumaya başladım. mezhep mevzusunda karasızım ama. türk olarak ortodoks olsan, ev zencisi oluyon bazı yunanlara. bir türkiye ajanı türk ortodoks kilisesi var oraya gidersen listeye falan alırlar adını ondanda uzak durmak gerek. diğerlerine bakcaz.değer yargılamız islami ateist olunca bile kısmen. komple silmek lazım onu
gelinhttps://www.youtube.com/watch?v=SUNFfm9hsAo
>>182385840>basur dudakizlemem kalsın
>>18238404599%
>>182380294O kazansa iç savaş çıkacak orası beLLi b'oLm REİS kazanırsa çıkar mı onu soruyom
>>182384045kazanmasına kazanırda asıl soru sonuçları koruryabilirmi
>kılışdar kazanırmı???>yoqq kk kazanıcak cicique raad ol>99%>O kazansa iç savaş çıkacak orası beLLi b'oLm REİS kazanırsa çıkar mı onu soruyom
>>182384002>50k kriptodadolar mı
https://www.youtube.com/watch?v=lFItCVKilhw1:35ten başlatın uzinin verse müQooooo
>>182386037bu estetikli karıların hepsi birbirine benziyor arqe suratı gerdir dudağa silikonu bas yanağa yastık koy bu ne ya bu karı yüzünü yıkarken balon ovma sesi çıkyodur OVİCİEE VIC VIC
norveç bayraklı 2 tane kawat vardı şimdi ikisi de ortada yok
https://twitter.com/Darkwebhaber/status/1662067685683757058tipe bak, kek. 1.6m goblin gibi incest inbred pic Yeniceri larp ediyor. Ulan asil Yeniceri bunu görse alien covenant gibi engineer saniyesi adami ikiye ayirir
https://www.youtube.com/watch?v=0GgLL2_ZGOsbununlan iyi güreşilir ha
vermiş kırmızıyı helal olsun https://twitter.com/blackseachudcel/status/1660996277998440451
>>182386931bu adam efso göbek dansı yapıyor
bütün tavuk külo 63 OHHHHHHHH
>>182386745İkisini topLadık 1 isweçli qoWWad oLdu
>>182386931>Sen hayatında kaç ırktan insanı gördün bilmiyorum. Ben hiç gitmediysem 50 ülkede 100den fazla farklı şehirde bulundum. Uzakyol 1.Zabit'im mesleğimden ötürüdür bunlar. Gönlüm ve vicdanım çok rahat bir şekilde söyleyebilirim bizim millet kadar güzel başka hiç bir milleti görmedim.ulan goblin :)
>>182387193keeeeeek
şizo proksi açmayı unutmuş kendine cevap veriyor hala
KABİNİN ALTINDAN VE ÜSTÜNDEN GÖRÜNTÜ ÇEKTİCep telefonu ile tuvalet kabininin altından ve üstünden bakarak görüntü çektiği iddia edilen V.V., çevredekiler tarafından linç edilmek istendi.LİNÇ ETMEK İSTEDİLERla barbarlara bak hele linçmiş önce kadınını namahrem içine neden yalnız gönderiyorsun onun hesabını ver
üst ekmek alt et tüketim haritası. ulan tRK ulan tRkkk
>>182387424fazla ekmekkkk başa geçti görseli eklemeyi unuttum
özürlü orospu çocuğu geri gelmiş sabah sikik karı fotosuyla tirad açmış bu da onun tiradı olabilir
https://www.youtube.com/watch?v=XvTUwWhGmoA
>>182386931gevur vayt sürmenelist özentisi dangalak orijinal değilsin eziksin
>>182387547ooo tiradın OROSPUSU gelmiş napıyon orospu çocuk
https://www.youtube.com/watch?v=ZUZ0y5MP9Y0
>>182385359>türk olarak ortodoks olsan, ev zencisi oluyon bazı yunanlara.Alakası yok>bir türkiye ajanı türk ortodoks kilisesi var oraya gidersen listeye falan alırlar adını ondanda uzak durmak gerek.Bunu hiç duymadım ne ile ilgili bu? Fişlenme mevzusu gibi bişey mi?
https://twitter.com/Malkocoglusatuk/status/1662024059884822529bu adami tc eugenics minister positiona koy ve amerikali elektrikli sandalye getir adam t*Rkiyenin butun problemleri bir ay icinde cözer
https://twitter.com/pbeysoylu/status/1662084514858909698>ben genetik calistimulan adam dogru cikti, kek
>>182387858>Alakası yokbenimi siktiler burda? yunan chantler dinliyodum youtubedan boşuna kestim>Bunu hiç duymadım ne ile ilgili bu? Fişlenme mevzusu gibi bişey mi?bilmiyorumda geçmişte bi çok olay olmuş. şuanda birşey olmaz fakat direk bağlantılılar anladığım. kabulde görmüyo diğer hiç bi kiliseden galiba. iyi bir tercih değil her şekilde.
>>182388308>>182388766kral yazenciler 20% başka canlıdan geliyo. araplarda zencilerle karışmış mevzunun özü o. homo saphien değiller komple.
>>182388800>kabulde görmüyo diğer hiç bi kiliseden galiba. iyi bir tercih değil her şekilde.İlk defa duyuyorum biraz daha açıklayabilir misin?
hülagüden sonra çöl maymoonlarının götünü en çok harlayan adam olabilirhttps://twitter.com/Abu_Malek_20/status/1659979658752925697https://twitter.com/Khalid_Al_Kamal/status/1660018261478580226
>>182388908Ya zaten bu konu sicti, antik misir mesela zenci genetigi yoktu, natufian vardi tek. Sonra adamlar bulb head somalilerle karisti, sonra bu picler gidip musluman filistinlilerle karisti, asil filistinliler hristiyan olanlar genetik olarak, musluman olanlar bildin yari misirli zenci corbasi.Bu musluman filistinliler sonra butun levantlarla karisti, ondan butun levant icinde zenci genitigi var bugun, suriyelerde bile, tek libnan, ve akdeniz yakin bölgelerde yok, turkiye icinde ki suriyeler ama hepsi dogudan gelmis zenci bedouin kirma boktenli inbred maymunlari.
>volümünün beyazlara göre daha fazla2.4 - 2.2daha az piç
>>182389080Orthodoks kilisesinin bi hiyerarşisi var diye biliyorum. Yunan kilisesi karar veriyor. Onlar izin vermeden diğer hiç bir kilise kafasına göre davranmıyor tam anlamıyla. Asıl olarak hangi kitap dahil olacak filan incile o mevzudan başlıyan bir mevzu diye biliyorum.Türk ortodoks kilisesi bunlarla savaşa giriyo ilk başta. Sonrasına ajanlık mevzusunda adları çıkıyor filan. Öyle duydum en azından bende çok bilmiyorum. Yanlış yönlendirmiyim. Sağdan soldan okuduklarım bunlar.
>>182389349even bütün araplarda hristiyan olanlar karışmamışları yada en az karışanı.türk araplarda (kimisi tRk diye takılıyo şu sıralar) urfa adana filan onlar araplaşmıs süryani orjinali. onlarda varmı bilmiyom zenci genetiği. belki adanada bomba poşedi dövme haberleri filan çıkma sebebi zenciliktir
>>182389646ayni mantik Misir icin geciyor, Koptlar mesela antik misirlarla neredeysi ayni, karismadi yani.Islam nerede varsa zenci ve bedouin boktenli incest genetigi giriyo, tek Anadolu icine girmemis osmanli irkci oldu icin araplara karsi
>>182389817bir kaç kez girmeye çalışmışlar osmanlı zamanı. anadolu halkı kovmuş. belki o urfadakilerin filan bi kısmı o zaman girmişlerdir.o araplara karşı tRkleri atatürk ırkçı yaptı mevzusu filan hikaye. hep nefret ediyoduk
3 günde çok pis şeyler olacak
trakyada karadenizde arsa alma haßßı
>>182389441Tanıdığım bildiğim bi orthodox kilisesi var adamlar gayet iyi insanlar. Katolikler daha muhafazakarlar pek sıcak bakmıyorlar dışarıdan gelenlere. Sadece kilise değil cami işleri de bir hiyeraşinin içindedir yani orthodoxlara has bir olay değil.
>>182390663mesela kırım'da arsa aldın sonra rusya işgal etti. arsa özel mülk diye hala senin mi oluyo sadece vergi verdiğin yer mi değişiyo yoksa rusya el mi koyuyo
Üşeşil umpe huguy tug kagırt hefki
>>182390304arap=pakilerle esit, adamlar muh ummah ve muh islam sadece kiz evlatlirini sikmek icin kullaniyo, komik olarak asil islami bile bilmiyorlar. Pakiler aynisini araplar icin yaparken "siktir git siz islamdan degilsiniz" yapiyorlar. Islam bildin subhumanoidlarin bir dini, sadece en asaglik insanlar bu dini gercekten cidden aliyor, o da cope yapmak icin. islam kadar incel dolu bir din dunyada görmedim.avrupa icinde bildin kac kere gördum araplar arnavut, bosnak, t*Rk falan görunce muh ummah, muh din yapiyorlar, sonra baska muslumanlara gelince adamlar konuyu siklemiyo bile.
>>182390770işgal edene rica ediyorsun canım abim deyip yanağından öpüyosun istediğini yapar
>>182390770Arsanın kaydını rusyaya götürcen bura benimdi dicen siktiri çekecekler dönücen
tirad da Türk düşmanı Türk sirkveçli misyoner eksikti tam olmuş amk
>>182390702orthodoks daha iyi geliyor bana ama bilmiyom. bizimkiler müslümanlaşmadan önce orthodokstu sonuçta. bi diğer mevzuda adamlar ırkçı filanda olsa bi bağlantı birşey var. diğerlerine hiç bir bağlantımız yok. larp gibi geliyo
>>182390770o sebeple zamanında rusyadaki japon adaları baya satmış. tekrar japonyaya geçicek japon vatandaşı olcaz diye. sonra olmayınca ellerinde patlamış.
>>182391100Bu nereli olduğuna bağlı olarak değişir ama çoğu türk aslen devşirme orthodoxtur. Ben şahsen ırkçılığa uğramadım, böyle bir olaya da çevremde rastlamadım. Sonuçta bu senin seçimin ve benim seni yönlendirmem doğru olmaz. İkisinin de amaçları ve ne doğrultuda ilerlediklerini gözden geçirip seçimini ona göre yapman en mantıklısı olacak. Katolik olman inandığın doğrultuda olduğu sürece larp yapman anlamına da gelmez.
berkay vpn'i değiştirmiş
>>182390822islam aslında ırkçı araplaştırma üzerine kurulu. bizede ırkçılık yapmaya çalışıyolarda yapamıyorlar diye biliyom. alamancıların araplaşma sebebi kısmen o galibadiğer müslolara aşırı derecede ırkçıymış genelde zati arab supremacy dini sonuçta. ondan o bütün kendinden üstün olan ırkları araplaştırdılar.hintlinin her türlüsü bok zaten. tarihi filan güzel ama yok. bi bok olmuş orda. hepsinin amk. australoid diye bi ırk var. acaba onlamı karıştılarda böyle oldular bilmiyom.
>>182391378bizimkiler balkan devşirmesi direk.
>>182391542Tavsiyem hala inandığın doğrultuda ilerlemen. Ateistlerin çoğu hangi külte katılsam şeklinde düşünmekte. Bu da yanlış karsrlar almalarına sebep olmakta.
umut reyizin ölümsüz eseri amk hiç mi değişmez bu ben farklıyım yavşaklığı sıradansın ALOO
>>182391662Büyük büyük büyük dedem Bulgaristan'da camii imamıymış. Kesin ondan şutladılar bizi. Zenginmişiz filan baya.yeniçeri hikayesi vardı bi anlatırlardı. doğru yanlış bilmiyom. Doğruysa tRkler bizi köçükken kaçırıp müslolaştırmış resmen. O kadar çok ciddi bir önemi varmı ki bu mezhep olayının? Şuan zaten kitabı okuyosun. Eskiden kitabı anlatıyorlarmış asıl mevzu o anladığım. Protestanların Eski Ahit'e çok önem vermesi yanlış geliyor. Ortohodoksların kötü kısmı görünürde kasıyorlar. Oruç tutmak filan yanlış geliyo vücuda zarar sonuçta. Katolikler felsefeye üzerinden ilerletmişler baya o konuda iyi ama papa bayağı ters geliyo.
chattanooga göçmeniyiz biz
>>182392003>Located along the Tennessee River bordering Georgia, it also extends into Marion County on its western endoooo jack danielslar gelmişler gürcüstandan
>>182391823benim soy burdan qeliyo
>>182391887>O kadar çok ciddi bir önemi varmı ki bu mezhep olayının?Kitabı okuduğun, o değerlere uyduğun sürece mezhebin önemi yok aslında. Fakat aklına takılan bir sorun olduğunda veya kitabın tam açıklık getirmediği bazı kısımlarda mezhebin rolü ortaya çıkıyor.
>>182392156Sorgulamak üzerine kurmuşlar çoğu kısmı biliyorum. O farklı yanağı dön mevzusuyla ilgili çok farklı görüşler fakat bunlarda var internette zaten şuanda. O sebeplede Ortohodoks daha mantıklı geliyo. Eskiden oydu zaten sonuçta.
>>182392147boktensin yani benim tüm sülale beyaz yaraam. bulgarlar bizden daha çok bokten.
>>182391503araplarin asiri asaglik komplexi var oglum, arap supremacy sadece bir cope, t*Rkolari kafir göruyorlar cunku biz onlari siklemiyoruz, avrupayi gelsen anlarsin, dogu maymunlu anadolu boktenlileri gec, bunlar daha beter direk götumu yaliyorlar turk oldumu ögrenince, kucukken herkesden daha uzun oldum icin beni bildin osmanli t*Rk warrior olarak göruyorlardi, kek.
>>182392311soldaki sHen sağdaki pHen
>>182392515bu zenci değil dimi? hinduya benziyo. zenciler harbi nasıl birşeyse insana benzemiyo tam. farklı canlıyla karıştıkları direk olarak belli
>>182392515Sapdaki sHensen NET sikerd'
>>182391887balkan trkolarının çoğu oranın yerli halkıdır zatenmurat bardakçı yıllar önce dayamıştı kırmızıyı göç edenler ile gelenler arasında ki fark çok büyük arşivlerde araştırdım anadoludan balkanlara göç sanıldığı kadar çok değil demiştiresmi tarih bu gerçeklerin hep üstünü örtüyor ulus devlet yaratmak için balkanlardan gelen herkesi ya kuman ya da anadoluya bağlıyor herkesi turko yapmaya çalışıyorlarrte de araplar için aynısını yapmaya çalıştı onlar çanakakalede savaştı, onlar aslanda bayır bacak turkosu zart zurt ama 21.yüzyılda yemedi tutmadı
habire götten zarto (formerly sabire meltem banko pbuh)
>>182392654oglum slavlar bile yerli halk degil, paleo-balkanlar diye birsey vardi, ve balkan t*Rkolar de yerli degil cunku t*Rko karisimi var. Ben Göcmen bile degilim ama Balkan t*rko cikiyorum genetik olarak, asil kökenlerim istanbul, eskiden Dersaadet diye geciyordu
gelin çabuk oluyorhttps://www.youtube.com/live/6akmA4B0fbU?feature=share
>>182392632gardaş dur şimdi mevzuyu karıştırma halletcem ben zenci değilsin dediq
>>182392760o kadar geri gitmiyom ben yerli halktan kastım turko işgali öncesi orada olanlar
ümit özdağ 2g edge mi kullanıyor
>>182392654ülkede kimin soyuna gitsen birşey çıkıyo illa tek tRk çıkmıyo.>>182392760slavlarla karışmışlar tam slav değiliz. öz yerli halkı balkanların. slav mevzusu rus propagandasından geliyo biraz. ilk başta ruslar geliyo bunları ikna etmeye komple asimile olmuşlar o sıralar sonra bunlar güçlü görüyorlar rusları müslümanlara karşı. o mevzu. sırpların bunlara şuanki tapması gibi düşün
>>182392886jahreinle yapsaydı yayın 50-100k izlenirdi
spora cideyrum bişey istiyonuz mu
alt ırk testilaktoza karşı alerjiniz var mı?
>>182392965iki cesit balkan tirk var, balkan t*rk var, ve tamamen convert olmus olanlar var Pomak/Torbesh/Arnavut/Bosnak etc falan.balkan t*Rk genel hikayesi daha eski gördum kadar, bosnaklar haric, eskiden musluman sirp bile varmis ama kalmadi adamlar veya asimile oldu, bosnaklarin tarihisi'de baya eski musluman olarak, Pomak/Torbesh/Arnavut daha yeni olan seyler. simdi balkan t*Rk nasil ortaya cikti turkic t*Rk + balkanoid karisimi gibi birsey, ayni bok bati anadolu nasil rüm + t*Rkic bok karisimi gibi oldu.Ankaranin batisinda hersey kopuyo, adamlar ne osmanli tarih olarak bagli veya t*Rkic hikaye bile bagli, adamlar tamamen LARPers, bir bosnak yenide osmanli tarih olarak bagli oluyo köken t*Rk yenide olmasa mesela.
>>182394188o mevzu gerçek değil tam. sallamasyon o gördüğün haritalar. amerikan filmlerinden önce adını duymamıştık hiç birimiz öyle birşeyin. uzak doğu asyalılarda yada zencilerde problem var asıl olarak anladığım.>>182394598bu arada balkan tRklerinde karışmış genetiği varsa o anadolu genetiği turkic gelmiyo. malum anadoluluda zaten turkic geni yok doğru düzgün o yerleştirdikleri adam sayısı çok az. bi çok bölgeye yerleştirmemişlerde.ben bi ara araştırdım pomak balkan tRkü farkı nedir diye. dediğine geliyo kimisi karışmış anadoluluyla ama kimisi karışmamış bile. daha uzun süredir müslüman vede statü olarak daha üstün. pomaklar daha çok köylü. tRkler devlete filan çalışıyor.anadolu zaten ermeni yaylasını içermiyor aslında hiç bir tarihte. bizimkiler cumhuriyette değiştiriyor. kürtlerin olma sebebi de o bölgede. türkler yönetici kesimi osmanlının kürt değilki. osmanlı balkan ve anadolu devletidir derken kastedilen bölgsede ermeni yaylası yok. kimsenin sikinde değil dediğin gibi. bi bokada yaramıyor.
>>182394188Xyr
Selamınaleyküm arkadaşlar nasılsınız keyifler nasıl
>>182395526deep fake koycaklar ilerde bu seçimi atlatsın erdoğan canlancak gör bak
>>182395207>anadolu zaten ermeni yaylasını içermiyor aslında hiç bir tarihte. bizimkiler cumhuriyette değiştiriyor. kürtlerin olma sebebi de o bölgede. türkler yönetici kesimi osmanlının kürt değilki. osmanlı balkan ve anadolu devletidir derken kastedilen bölgsede ermeni yaylası yok. kimsenin sikinde değil dediğin gibi. bi bokada yaramıyor.Zaten problem bu, Adamlar tarih olarak bagli degil ve genetik olarak de bagli degil, kultur olarak de bagli degil. Adamlar ama fare gibi cocuk yaparak bati siteler doldurdu. Cümhuriyet gectikten sonra tamamen sicti, Osmanli bunlari Anadolu vilayet icine bile almiyordu, yeni gelen Iranli gibi "Turkleri" de almiyordu, asaglik göruyordu adamlari, insanlar herzaman Osmanli Turkleri bir cesit Turk saniyor, Seljuk Turkleri ve sonra gelen Turkler ap ayri, sonra gelenler Iranoid gibi veya direk Afghan gibi gelenler vardi onlari almadi.Bugun zaten clown fest oldu, bildin armenoid tipler goblin gibi osmanli LARP ve devshirme LARP yapiyor, sonra DNA test yaptiriyor elamjeet cikiyor. "Turk" kimlik fena degisti en son 50 yil. Cümhuriyet vilayet sistemi kaldirirken Anadolu vilayet duvari bozdu ve elamjeetler ve armenoidler tamamen girmeyi basladi, ne bizans veya osmanli bunlari soktu tarih olarak, cümhuriyet zamaninda 1950 lerden sonra girmeye basladilar.
>>182396680Civic nationalism'in sonu bu. Avrupalı 20 senede uyanmaya başladı. Bizimkiler 100 senedir uyuyor. İnsan farketmek istemiyor hep söylenene ters diye ama aslında Sevr antlaşması uygulansa farklı ülkelerin parçası olucaz. Hiç uğraşmayacaktık bunların hiç biriyle. Şuan buralar çok güzel olucaktı. Hiç biri olmayacaktı. Zaten beceremediler ülke yönetmeyi Osmanlı yok oldu. Aynı adamlar geldi cumhuriyet kurdu burada sömürüye devam ettirmek için. Bunlarda ucuz iş gücü diye hoşlarına gitti.
>>182394188bide amarıkan filimleri sürekli fıstık alerjisi korkusu pompalıyodu amaçları ney acaba hayatımda hiç fıstık alerjisi olan görmedim, belki fıstık ezmesi tüketimi azalsın çükolatalı şeyler daha çok tüketilsin diye olabilir
https://youtu.be/S4cSSmRC5RYtam çıtırmış ha
>>182395207>anadolu zaten ermeni yaylasını içermiyor aslında hiç bir tarihte. bizimkiler cumhuriyette değiştiriyor. kürtlerin olma sebebi de o bölgede. türkler yönetici kesimi osmanlının kürt değilki. osmanlı balkan ve anadolu devletidir derken kastedilen bölgsede ermeni yaylası yok. kimsenin sikinde değil dediğin gibi. bi bokada yaramıyor.kürdistan denen bok çukurunun tezekistana bağlanmasının sebebinin önceden kamalın şahsi aptallığından kaynaklandığını düşünürdüm bunlar bağımsız olsalar zaten tezekistana ekonomik olarak bağımlı olacak neden bunları tezekistana dahil ediyorlar derdim ama öyle değilbokmanlılar filistin ile istanbulu birbrinden ayırmıyor mesela selanik neredeyse bokmanlının başkenti kadar itibarlı filistinin işgali istanbulun işgali ile eşit görüyorlar bu nedenle her cephede en az 100k ölü bırakarak yeniliyorlarbu gavadlığın sebebi bokmanlıların endüstirleşmemiş ilkel toprak rantına dayalı ekonomisinden kaynaklı adamlar için refah toprak genişliği ile doğru orantılı haraca dayalı bir sistem bu yüzden allahın siktir ettiği fizan çöllerinde çekirge yiyerek ölüyorlaringiltere kaybedeceğini anladığı anda sömürgelerien kendisi bağımsızlık verip ingiltereye karşı zafer kazanmalarını engelliyor ama bunu yaparken biliyor ki bu sömürgeler bağımsız olsalar bile ingilterenin ekonomisine muhtaçlar. bonglar akıllı alayını kendi müşterileri haline getirebiliyor bokmanlıların böyle bir ekonomik gücü yok toprak gitti mi haraç gidiyorbir de vatan olarak gördükleri çok toprak kaybetmişler bunun travması da var insan sayısı da az yok ediecez diye götleri atıyor
https://www.youtube.com/watch?v=0churmkuzH8"Arka Bahçemde"Ne demek istedi
>>182396227>dosya ismi
Piraz da gülelum
>>182398488ugly fat man fetişi pompalıyorlardı o zamanlar
https://www.youtube.com/watch?v=Rcq0LqEx3-Eöff karı mükmüş ya
>>182399004bu herif mi pompalıyodu vay be şöhret basamakları nerelerden geçiyo
>>182399116hee reha muhtar. çoğu kişi ondan hiç sevmiyo zaten gülşeni. bi sınırı olur amken bombası hande ataiziydi. kenan evrane nü modellik yapıyo kariyeri başlamadan önce
>>182398999koçum brotein ihtiyacınızı brotein tozları ile karşılayın daha ucuza geliyor
https://www.youtube.com/watch?v=kPM5VXhpCfAbu eleman bi anda parladı aynı hızda unutuldu gitti
>>182399255yetenekli insan çok farkı yaratan kimin döşşana vardıı demek
>>182395850ikibeyi yunanlar /pol/ de fena sikti diyo arşivi aradımda bulamadım tirad no yu bilen varmı?
maden suyu içmek yararlı mı zararlı mı bu t*rklerin maden sularında ağır metal olma ihtimali nedir
>>182395207>daha uzun süredir müslüman vede statü olarak daha üstünyani eski reply ama evet, osmanli zamaninda balkan icinde ust class balkan t*Rko genel olarak oluyordu. Hepsi asil Balkan t*Rk kökenli mi bilmiyorum, ben ama Balkan t*Rk ciktim, benim kökenlerim osmanli ordusuna bagliydi, buyuk babannem hatta Trablussam icinde dogumus, emin degilim niye, heralde osmanli görev.Pomaklari genel olarak o zamanlar asaglik olarak bakiliyordu, cocukken benim dedem pomaklara laf atiyordu. anladim kadar Balkan t*Rkolar bunlari köylu ve "medeniyetsiz" olarak göruyordu.>>182398758Yani en buyuk hata bana sorarsan adamlari esit yerine koymak, vatandaslik ve oy hakki bukadar kolay böyle insanlara cittiden nasil verirsin, harbiden cok sacma cümhuriyet power shift olmus.
bu şarkının adı neydi la enstrümentaldat dada dadat dada dadat da da dat datda da da da daböyle gidiyo
>>182401595kisa klip varsa sarkinin ver, yollarim
>>182400982Halkın bi halt dememe sebebi sanırım çoğu zaten buraya geldiklerinde geldiklerinde şok halindeler. Adamın elinden herşeyini almışsın hayatını zor kurtarmışlar. Geçen dediğin gibi goblinlerin içinde yaşamaya yolladılar gene laf etmedi hiç biri. Yönetici kesimde korku var, aptallık etmiş ve sömürmeyi hedeflemiş. Ataputun asıl putlaştırılması 50lerde başlamış asıl anladığım. Niye böyle birşey yaratmışlar onu bilmiyom. İngilizce eğitiminide özellikle kötü tutmuşlar millet uyanmasın diye.Sonrasında zaten yavaştan şuanki sistemin orospu çocuğu grupları yavaştan oluşmaya başlamış anladığım.
>>182400888Kızılay maden suyunda arsenik çıktı xocam.
>>182400888Kızılay maden suyu lağımda üretiliyor qnQ
>>182373082reddit ovası enik yuvası
>>182401920>ortalama ümit özdağ & efe aydal fanı
>>182402039oy verme 12ye insin diyodu zaten :D
>>182401884>>182401914kızılay dışındakileri diyom
spordan celdum sup niggas
>>182401595https://www.youtube.com/watch?v=gm-MPlXzt_8al yarrAM
>>182402214o değil olm tekno yauwdut dudu dudut dudu dudut du du dut dutdu du du du duhayır tarken değil
>>182402197spora git gel 2 saat + 1,5 saat duş muş 3 saatten fazla gidiyo o yüzden hiç seve seve gitmiyom haftada 2 gittiğim halde. keşke home gym kuracak yerim+param olsaydı.
>>182402255o olarak kabul edeceksin artık bitti nokta yoksa datdat kornanın borusuyla girişirim
>>182401595bumu?https://www.youtube.com/watch?v=DpkIlO2lgAE
>>182401595buldum cicique alhttps://www.youtube.com/watch?v=y6120QOlsfU
>>182402336benim var kurmuyom onun yerine domalos bol malzemos alıyom ;)
>>182401595https://www.youtube.com/watch?v=2h6_WWMnI-8
"umarım bu şarkıyı saçma sapan dizilerde kullanmazlar ve sadece kaliteli müzik dinleyen insanların dinlediği bir şarkı olarak kalır."bunu yazanların üstüne kabus gibi çöküp osturuncaya kadar tekmelemek istiyorum aqgerçi bunu yazanların çoğu zannımca layk gelsin kasan çoluk çocuk vazgeçtim tekmelemeyim modası geçsin bi bitsinler
>>182402616geçen aklıma geldiydi hatırlayamadıydım şimdi hatırlamış oldum iyi oldu
alın ıslıkla çaldım bulun çabukhttps://voca.ro/1jF0BqSYZUT3
>>182402829darude sandstormu unironik bilmiyorsun hahahahahahaah
>>182402666ikisini de yapabilirsin bir engel yok
>>182402336süreyi kısalt + set aralarını düşür. 40 dk 4-5 hareket yeter. günleri artır.evde alet olsa da yapmazdın
>>182402899bilmiyorum demedim unuttumdu dedim
>>182402832aneyinin çiftleşme çağrışı olabilirmi?
>>182402954sporun kendisi 1 saat 15 dk sürüyo zaten git gel otobıs veya dolmuş yapmak zorundayım o da üstüne 35-40 dk ekliyogünleri arttırsam fazladan yol + su parası ve efor harcamam gerek duş+yolda geçen süre vs. bu daha mantıksız
>>182403042vaxxx gibi'deki gibi otobüsle spora mı gidiyon amkyakında düzgün salon mu yokneyse hiç yapmamaktan iyidir. devam et koçum
>>182403098>>182403042suri afgan bol oluyo diyolar oralarda doru mu
>>182403168suri gördüm bikaç tane çocuk da bursa olduğu düşünülürse yok gibi bişey
>>182403221kim bu chad
>>182376103>>182377018?? its very easy to get laid tbqh famalam
güzel bi armageddon, paranormal, schizo teorisi varmı şu sıralar çok canım sıkıldı seçimden filan? geçen sene zaman geri dönücek filan vardı son 1 haftasında baya bi plan yapmıştım.
>>182403098gibi ne amq zumcu dili ve edebiyatı bilmiyomaslında salon yakın ama full yokuşlu bir yerde oturuyom ondan uzak kalıyo evim düz ayak olsa sıkıntı olmaz bisikletle 3 dk sürer>>182403168hiç görmedim sadece bir iki kere afrikalı öğrenci gördüm. büyük o diyenler büyük ihtimal hayatını mülteci düşmanlığı üzerine kurmuş zaferci veletlerdir veya onların fiziksel yaşı büyük fakat beyin yaşı aynı olan versiyonlarıdır.
>>182403284topgi>>182403406ha gerilla
aranızda ülker çikolatalı gofret sevmeyen var mı
>>182403893karam (blacked)'cıyım hocam.
>>182403946sen magnum + yarrak da yersin
>>182403370seçim zerre umrumda değil artık gitçem o ayrı. teori biz uydursak yaysak mesela atmosferde ağır metal artmışta yağmurla sulara karışıyomuş ondan hastalıklar artıyomuş felanla gibi aslında baya mantıklı geldi ha tutar bu
>>182403954EVET? İTİRAZIN MI VARDI ARSLANIM?
>>182403973>teori biz uydursak yaysak mesela atmosferde ağır metal artmışta yağmurla sulara karışıyomuş ondan hastalıklar artıyomuş felanla gibi aslında baya mantıklı geldi ha tutar butamam ben inanıyorum buna artık. xte polde filan yayarız
>>182404059>ARSLANIMevet ARSLANsın
hagia sophia mosque oldu diye hala gavur götleri yanıyo wallaxula phen unuttum bunlar unutmamsh
Sınırları görememen sonsuzluk anlamınamı geliyor?Biz nereye gidiyoruz?Biz nerdeydik?Biz kimdik?Biz yokuz.Başkaları geldi.Kimlerdi?Uzaylılar gerçekte kimlerdi?Uzaylılar yoktu.Kendilerine taptırdılar.Gerçek ortaya çıkana kadar bu devam etti.Gerçekle yüzleş.Havalar soğuyucak.Çok soğuyucak.Konsantinopolisin gerçeği gün yüzüne çıkıcak.Bu gerçek tüm ülkeyi aydınlatıcak.Bu aydınlık herşeyi bitiricek aydınlık.Bu aydınlığın içinde gerçekleri görebilicekmisin?Gerçek sana şuanda bile gözüne bakıyor.Anadolu'da ne vardı?Ne yok oldu?Neyi şuanda geri getirebilersin?Ne senin elinde?Sen ne düşünüyorsun?
>>182403370al koçum seç beğen alvigilantcitizenforums.com
>>182404338saolasın. schizo postinge devam ediyimmi? olmuyo galiba. yazarken eğlenceli oluyoda okudummu ben bile siktir çekiyom.
>>182403406aynı aşağı ırktan olduğunuz için dikkatini çekmemiştir
kedi camdan atladı apandisi patladı
ne sikime yarıyo bu şimdi allax
>>182405018nidoran nidorana kaydığında bütün dünya izledi
Bros I am coming to Turkey in June and I am very excited.
>>182405914
>>182405970I don't know how to interpret this my fren.
>>182405914napim
>>182406080Bro that is disgusting, why did you make me click on that and expand it so I saw it on my pc screen?
>>182406008Have fun fren. We are having elections this Sunday. People are a bit jumpy right now because of that. Things most likely will calm down somewhat by the time you're coming. Economy might go to shit keep that in mind about currency exchange.
>>182406233We plan to visit every aqueduct, fort, and ruin in Istanbul. I will also visit the old book stores for the first time in the centre. Also go on the underground from European to Asian side of Istanbul. My gf has lived in Istanbul all her life and never used that, we are only going because I want to go.
>>182406397We're on the verge of civil war nigga cancel your tickets while you still can.
>>182404959götün niye yandı
>>182406080Siqmezd'
>>182406233Bacını wer
>>182406946I don't have a ticket yet because Turkish Airlines is so reliable, I can get a ticket on a very short notice because of their reliability. I believe it's the best rated airline on the planet. I have flown first class a few times within Turkey and it has been awesome.
>>182407098
>>182406397Good. I am from İstanbul too my lion I like terrorizing foreigners like you I hope you will be around kızkulesi
>>182407124Good don't come here cause there will be a lot of blood on the streets.
>>182407124bu tRk larp yapıyo
>>182407244People here said this last time and I had a good time and eat Borek. >>182407259Bro I posted pics from my visit, I even posted my eyes because some guy said I was larping, I just like Turkiye and love my gf, and just happen to be a 4chan incel.
>>182407464If you don't have reservations don't come here. I also don't think this is the right time. You see what Eevee is doing? He is running out of Turkey. That's the smart choice. Didn't your gf talked about elections? Things are pretty fucked up.
>>182407540What do you think will happen?
>>182407641I don't know. Most likely nothing but things aren't okay.
>>182407660Yeah I know buddy, but nothing is ever okay.
>>182407761Didn't your gf said anything?
>>182407794About what? Erdogan? The general state of Turkiye right now?
>You see what Eevee is doing? He is running out of Turkey. That's the smart choice>eevee_run-926335096.gif
>>182407641all-on civil war like north syria
>>182407917I don't think that's realistic buddy
>>182407834Look whole election process has been really tiring on us all. Much more than you imagine. People are really stressed out. My suggestion is to postpone it to a better date.
>>182407997Yeah I know that but I don't see how it affects me getting on a plane and having a barbecue and feeding the chubby stray dogs on the street
>Look whole election process has been really tiring on us all. Much more than you imagine. People are really stressed out. My suggestion is to postpone it to a better date.
>>182408197
There is one dog who is so fucking chubby and usually lives outside my gf's house (sometimes goes to another house because he's a picky fuck), and he is smelly but it is impossible to clean him because when you turn on the hose, he runs off. Next time I am in Turkiye I am going to get a bucket and a sponge and try to scrub him down. First I will trick him with dog treats and start scrubbing.
>>182407973>Let me tell you what I think about your political situation
>>182408586You have police with guns literally everywhere. I went into a museum (Last Sultan's palace) and had to go through security. That is unheard of here. I don't think a few terrorists stand a chance.
>>182408660Also he had an Astronomy room and that was fucking awesome. I would have an astronomy room if I was rich af and could build a dream house.
>>182373082Will Şebnem vote on erdoğan or kilisdaroglu ?